BGO Software ББЛ свободни турнири Бургас 27.05.2017

Българско Баскетболно Общество (ББО) и Българска Федерация Баскетбол (БФБ) стартираха инициатива за организиране на свободни турнири извън редовния шампионат за аматьори (BGO Software ББЛ) с цел популяризиране на масовия баскетбол #БаскетболЗаВсички. Локацията на турнирите е предимно в региони където баскетболът на това ниво не е достатъчно развит! 

Всички участващи трябва да подсигурят само присъствието си, за другото са се погрижили организаторите! Турнирът ще е без такса участие, като срещите ще бъдат проведени при условията на провеждане на баскетболните срещи от BGO Software BBL.

Група А

Група Б

На 27ми и 28ми МАЙ, BGO Software BBL и БФБ в партньорство с БК Черноморец и община Бургас организират летен баскетболен турнир в спортна зала "Бойчо Брънзов". В турнирът ще вземат участие 6 тима от цяла България, разпределени в две групи по 3 отбора.

Всеки включил се отбор ще изиграе 2 срещи в Събота (27.05.2017) и една в Неделя (28.05.2017). В групите ще се играе по система всеки срещу всеки, а във втория ден на турнира ще се изиграят три мача по система А3-Б3, А2-Б2 (бронз), А1-Б1 (злато).

Мачовете ще бъдат отразени пряко (онлайн) по Баскетбол ТВ